Lördag på landet

stolle-jobbar

Lördagen ägnades till viss del åt hårt arbete – åtminstone för somliga 😉 Den “lilla pricken” bakom virkeshögen på bilden ovan föreställer Stolle in action. Tommie gömde sig mest i lastbilens skåp och dirigerade, men även han slet ont emellanåt.

Efter ett par timmars släpande blev det kaffepaus med besök av Tommies kusin Peter, faster Bibi och hennes Paul. De har sitt landställe i Harbo endast ett par mil bort och hade således inte behövt åka så långt. Som kuriosa kan nämnas att det var när Bibi firade sin 50-årsdag i Harbo som vi mötte vår älskade lille Teo för första gången. Det tackar vi för 🙂

Kvällen bjöd på grillat, färska jordgubbar, Stolles medhavda delikatesser, snacks, sällskapsspel, krocket och pilkastning. Gott och trevligt som alltid även om Stolle är onödigt bra på krocket – man får  liksom aldrig vinna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *