Helg i Sumpan

TV

Tommie har jobbat nästan hela helgen, men själv har jag mest tagit det lugnt. Svärmor Mona tittade förbi i går för att diskutera inredning och låna “gardinprover”. Hennes fästman Rolle hade varit rar och installerat ett nytt hemmabiosystem i hennes hem, men för Mona innebar detta en smärre “katastrof”. Tidigare hade inredningen gått i vitt och silver; nu fanns där en blänkande, SVART och stor TV. På något sätt måste TV:n matchas in bland resten = Mona har massor av jobb framför sig. Nya gardiner krävs (enligt Mona), tavlor ska hängas om osv… det brukar ta sisådär ett halvår innan hon blir nöjd 😉 Och under denna tid får jag mååånga samtal för att komma med goda råd (som hon ändå inte lyssnar på).

Sent på lördagskvällen ringde Mona och tyckte att jag skulle hänga med henne och Rolle på en öl på Bishops Arms. Jag försökte säga nej och skyllde på att jag hade mysbyxorna på mig, men det hjälpte inte. Ner till Bishops Arms således; Mona och Rolle stannade en hel timme… Som tur var hade jag ringt dit en annan bekant (vars namn jag med hänsyn till hans personliga integritet inte tänker nämna) och hade sällskap ändå 🙂 Det var dessutom superkul att sitta och snacka på tu man hand med Mr X; det hade vi inte gjort på många år.

Kanske är det någon mer än min svåger Mats som har märkt att Storky Girl är en fullkomlig katastrof?! Hon måste snart avvecklas… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *