Mixat

Bishops Arms2

Tommie jobbar även denna helg, men nästa fredag blir det äntligen landet igen; jag längtar så att det nästan gör ont… Sista fredagen i stan (på ett tag i alla fall) tillbringade jag med en liten after work med kollegorna Annica & Stuart. Pepsi Cola, ett par öl och en Toast SkagenBishops Arms blidde det = precis lagom. Och jag kan stolt meddela att jag betedde mig som den mogna och ansvarsfulla kvinna jag faktiskt är (?) och gick hem till hunden kl: 20.30. Känns alldeles utmärkt!

I går kväll var det hockey och SSK slog Djurgården borta med 2-1. Idrotten är allt bra märklig emellanåt; de två senaste matcherna har SSK spelat mindre bra men ändå vunnit. De har däremot gått poänglösa ur ett antal matcher där de verkligen spelat bra, skumt det där…

Annars ser jag fram emot en riktigt lugn och skön helg med dåliga såpor och god mat 🙂 Lite mys med lille Teo lär det också bli och i bästa fall hinner jag fånga in Tommie nå’n gång mellan alla jobb. Den som väntar på nå’t gott väntar aldrig för länge vet ni 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *