Slapp höstdag

Capybara

En Capybara på ca 65 kg

I dag har det varit en härligt slapp dag 🙂 Någon promenad med hunden och en hockeymatch framför TV:n är ungefär vad jag lyckats åstadkomma – inte tokigt alls. Hade dessutom glädjen att få se SSK slå Frölunda hemma med 4-2, grymt. Årets upplaga av SSK är inte särskilt namnkunnig, men man spelar som ett hårt kämpande lag och det ger resultat. Skitkul att se!

Kl 04.00 i morse lyckades jag “fånga in” Tommie och har lyckats behålla honom hemma hela dagen. Ska erkänna att det inte enbart berott på skicklighet; det var snarare dagens jobb som blev inställda… Strunt samma för trevligt är det hursomhelst 🙂

I ett av gårdagens inlägg skrev jag om min längtan efter en alldeles egen pygmé- igelkott. Jag hade även pratat om detta på jobbet, varpå kollegan Lotta kom med tips om ett alternativ till kotten: en capybara. Vad det är? Tja, som ett marsvin ungefär med skillnaden att den väger runt 65 kg. Skulle säkert vara nå’t att bita i…

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.