Slapp höstdag

Capybara

En Capybara på ca 65 kg

I dag har det varit en härligt slapp dag 🙂 Någon promenad med hunden och en hockeymatch framför TV:n är ungefär vad jag lyckats åstadkomma – inte tokigt alls. Hade dessutom glädjen att få se SSK slå Frölunda hemma med 4-2, grymt. Årets upplaga av SSK är inte särskilt namnkunnig, men man spelar som ett hårt kämpande lag och det ger resultat. Skitkul att se!

Kl 04.00 i morse lyckades jag “fånga in” Tommie och har lyckats behålla honom hemma hela dagen. Ska erkänna att det inte enbart berott på skicklighet; det var snarare dagens jobb som blev inställda… Strunt samma för trevligt är det hursomhelst 🙂

I ett av gårdagens inlägg skrev jag om min längtan efter en alldeles egen pygmé- igelkott. Jag hade även pratat om detta på jobbet, varpå kollegan Lotta kom med tips om ett alternativ till kotten: en capybara. Vad det är? Tja, som ett marsvin ungefär med skillnaden att den väger runt 65 kg. Skulle säkert vara nå’t att bita i…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *