Oktoberfredag

Vaknade upp i morse med en riktigt skön känsla: ledig i dag och några härliga dagar på landet att se fram emot. Dessutom gav gårdagens match mellan SSK och serieledarna HV71 (seger för SSK med 5-3) en härlig eftersmak; likaså mötet med kusinen/vännen Monica och samtalet med hennes dotter Sanne 🙂 Det är grymt att va’ på så här bra humör kan jag lova 😉

På vägen till landet åker jag/vi förbi Altorps begravningsplats och tänder ett ljus för pappa – det känns alltid lika skönt att veta att det lyser där de närmaste fem dygnen. På nå’t sätt inbillar jag mig att det blir varmare och inte lika ödsligt hos pappa då…

Tyvärr fick jag i går veta att pappas “gamla” hund Ina, som nu bor hos min syster Kerstin och sambon Mats, har fått en juvertumör 🙁 Denna ska opereras bort och jag räknar iskallt med att det ska lösa sig till det bästa; prognoserna brukars dessbättre vara tämligen goda.  Jag håller tummarna, ber några böner och är övertygad om att pappa vakar över “sin” lilla.

Galoppören Mazzarin, delägd av mina kollegor Johan & Stuart, tog med Lisa Magnusson i sadeln sitt livs första seger i går. Superkul naturligtvis, men lite trist att inte ha varit på plats. Jag har förvisso inga som helst ekonomiska intressen i denna lilla fuxa, men har liksom “adopterat” henne lite. Har man ingen egen kuse får man nöja sig med att vurma för andras 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *