Att shoppa loss

Gekås Ullared

Har just sett ett avsnitt ur TV-serien Ullared  och är förstummad. Jag behövde inte titta många minuter för att inse att det är föga troligt att jag någonsin kommer att besöka “shopping-paradiset” Gekås Ullared. Att köa för att komma in i lokalerna för att sedan trängas bland flera tusen andra kunder är inte min grej; inte alls faktiskt 🙁

Under kvällens avsnitt fick man se ett antal kvinnor “plåga” sina motvilliga män med timmar av shopping. Vad har man för nöje av att släpa runt på någon som inte tycker att det är kul/vill vara med? Man ser (och hör…) dem ständigt på IKEA: de grälande paren som drar år helt olika håll. Vid IKEA-besök etc använder jag bara Tommie som chaufför och bärhjälp. Medan jag tittar, känner och klämmer trivs vi båda bäst om Tommie är “parkerad” med en tidning och en kopp kaffe någon annanstans. Det händer förstås att han måste vara med och kolla på nå’t, men det är så sällan så det gör han gärna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *