Smått & Gott

Klänning2

Kort klänning från Asos

För alla shoppinglystna: se ny länk till brittiska onlinebutiken Asos. Där hittar man kläder och skor i diverse prisklasser, accessoarer, kosmetika m.m. Enkelt att beställa och endast en fraktkostnad på 10 Euro tillkommer utöver ordervärdet 🙂

I kväll blev det Storkelinas lasagne (se sidan Mat & Så’nt) till middag för första gången på läääänge. Märkligt att man mer eller mindre kan glömma bort en maträtt, som man gjort åtskilliga gånger under åren. Kul när den dyker upp igen dock och gott blev det! Nästa gång ska jag nog prova att använda färska lasagneplattor. Någon som har testat det?

Medan Tommie har sussat sött (mellan två jobb) har jag suttit och slötittat på TV. Såg för första gången i mitt liv ett avsnitt av svenska Paradise Hotel, hjälp… Märkligt folk med märkliga värderingar, men jag försöker ursäkta dem med att de är väldigt unga. I 20-årsåldern var förmodligen inte jag heller så jäkla mogen, fast jag betvivlar att jag var SÅ urblåst. Och om jag nu var det: snälla, låt mig leva vidare i villfarelsen att så inte var fallet 😉

4 svar på ”Smått & Gott

  1. Sedan jag började använda färska plattor så har jag int ens funderat på torkade igen. Såååå mycket bättre & godare med färska (billigare också om man fixar såsen själv). Nu har jag dessutom en pastamaskin så nu ska jag börja göra egna 🙂

  2. Ken1 >> Ah, vad kul att höra. Misstänker att det är med färska lasagneplattor som med all annan färsk pasta; det går liksom inte att jämföra med traditionell torrvara. Pastamaskin också? Finns det någon maskin du saknar i ditt/ert kök?! 😉 Hälsa familjen! Kram Helena

  3. Ja faktiskt, en riktig pizzaugn…den vi har är för liten (kan bara göra 1 pizza åt gången) I-landsproblem 😉

  4. Ken1>> Ett tips: ställ till med bröllop! Det blir en win-win-situation för oss båda; du får en pizzaugn i (bröllopspresent) och jag får gå på fest. Huruvida Camilla skulle få ut något av det hela är mera tveksamt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *