Novemberdag

I dag blev det skjuts till Sumpan och lunch på indisk restaurang med kollegorna Stuart (“jag é fan bäst”) & Janne (“I’m in löööv”). Mycket trevligt även om maten inte var någon sensation – brukar vara både bättre och kryddigare.

Har nu fått mitt efterlängtade paket från engelska Asos (se gårdagens inlägg). Klädseln till 40-årsfesten (i juni…) är nu fixad 🙂 Någon som tycker att jag är ute i god tid? Tja, man kan nog säga att jag är en god planerare. Hursomhelst blev jag nöjd med det jag beställt och snabb leverans tillsammans med bra kvalitet + snygga grejer ger så här långt toppbetyg till leverantören. Och om någon undrar: nej, jag får inte betalt för att lovorda något företag (inte heller Asos).

I kväll möts SSK och Skellefteå AIK uppe i norr, men jag har tyvärr inga större förhoppningar om poäng. Hemmalaget verkar precis vara på väg upp ur en negativ trend medan SSK tycks ha inlett en = trist. Det viktigaste är dock att SSK gör en bra match och visar rätt inställning (fast jag blir jävligt sur om de torskar 😉 ), så heja lagmoralen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *