Vanlig onsdag

Ansiktsmask

När Tommie kom hem hade han en stor blomsterbukett i famnen. Wow tänkte jag, blommor en helt vanlig onsdag är inte fel. Tommie erkände (helt i onödan) att han fått buketten i samband med ett jobb för ICA, men det är tanken som räknas och han tänkte på mig 🙂 Så himla fint med blommor, men nu måste jag ju städa också för annars kommer de inte till sin rätt.

Sitter här och ser rent jävlig ut (se ovan…); förklaringen denna gång kallas ansikts- mask. Den sort jag använder i dag är av den leriga typen – när den torkar blir man grågrön och skrynklig som en 110-åring = jätteläckert… Vet inte varför, men Tommie drog som en avlöning och skyllde på att han hade något ärende att uträtta 😉

Såg på www.expressen.se att årets upplaga av Erotica (erotikmässan i Alvik) har inletts. Jisses, det får mig att minnas en mycket märklig figur från mitt förflutna. Det var en herre och vi kände egentligen inte varandra något närmare, men umgicks i samma kretsar. Plötsligt en dag ringde han och ville ha med mig på nämnd erotikmässa. Jag hann tänka “vem fan tror han att jag är” och “vem fan tror han att han är”; sedan tackade jag vänligt (?) men bestämt nej. Säger inte att det är fel om någon vill gå dit, men jag hade ingen lust och framförallt inte med honom.

2 svar på ”Vanlig onsdag

  1. Om inte din leriga nuna var skäl nog för Tommie att lägga benen på ryggen så hade han en annan god anledning, nämligen en smått heroisk insats hos mig med att spika taklister:-)
    Det tackar man hjärtligt för och jag hoppas han möttes av en mindre skrynklig fru som genomförde sina äktenskapliga plikter på bästa sätt som belöning för ett mycket väl genomfört jobb. (Eftersom han vänligt men bestämt tackade nej att belönas av mig..)

  2. Stolle >> Äktenskapliga plikter?! Vilket språk pratar du? Rena grekiskan för mig 😉 Att Tommie inte ville “belönas” av dig tackar man ju för 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *