Fasader som rämnar

Ankor2

Tidigare i veckan skrev jag om Tiger Woods och hans svenska hustru Elin – ett “helyllepar” med uppenbara problem. Då det framkommit att Paul Anka nu har begärt skilsmässa från lyxhustrun Anna har ytterligare en perfekt fasad rämnat. Detta trots att Anna Anka, ända fram till helt nyligen, gjort ett flertal uttalanden där hon berättat om sin egen förträfflighet kontra svenska kvinnors brister vad gäller att tillfredsställa män. Paul Anka verkar dock inte vara lika imponerad över Annas färdigheter som hon själv är, och det är bara att gratulera honom; en mer oempatisk kvinna än Fru Anka har jag sällan skådat… Och även om jag själv är svensk och därmed okunnig i ämnet “att behålla en man” så tycks jag lyckas bättre än Anna Anka denna gång – Tommie har såvitt jag vet inte lämnat in någon skilsmässoansökan i alla fall 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *