Måndagsmix

Det är snart dags för en härlig (?) stund framför TV:n: SSK möter Timrå borta. Tänker att det är bäst att skriva några rader före matchen, dvs innan humöret blir ännu sämre (se tidigare inlägg) 😉 Verkar jag pessimistisk? Jo, men överraska mig gärna, mitt kära gamla SSK!

I dag fick Tommie veta att han ska på julbord i morgon = hyfsat kort varsel. Tommie är förvisso egen företagare, men kör uteslutande för en åkericentral, och det det där med framförhållning tycks sällan vara deras starka sida. Lite skillnad mot min eminenta arbetsplats där man oftast får kännedom om dylika aktiviteter mer än en månad i förväg. Fast det är klart, alla branscher kan inte vara lika perfekta som travsporten.

Längtar redan efter helgen då det äntligen är dags för lite riktig livskvalitet på landet igen 🙂 Blev dock lite besviken när jag kom på att vi inte kan åka förrän på lördag; Tommie ska nämligen hjälpa sin syrra att flytta på fredag kväll och ska dessutom köra flytten åt vår blivande granne på lördag morgon. Fast skitsamma – den som väntar på nå’t gott väntar som bekant aldrig för länge, eller?!

Ha det gott – nu gömmer jag mig strax bakom en kudde och kollar på skräckfilm… nä, menade förstås hockey 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *