Andra tongångar

Gerber

Efter gårdagens pessimistiska tankegångar kom baksmällan: vaknade med en vidrig huvudvärk och illamående i morse. Varje gång jag rörde på huvudet/nacken smärtade det dessutom långt ner i ryggen = usch 🙁 Efter en bedrövlig dag känns det i alla fall mycket bättre nu och även gårdagens uppgivna känslor har vikt hädan = superskönt! Jag är vanligtvis positiv i mitt tänkande och hatar verkligen att dippa såsom jag gjorde i går. Lite coachning från Tommie och min pappa i himlen (“ta problemen när de uppstår, Maja”) gjorde dock susen, tack 🙂

Som jag nämnde i går är Tommie iväg och käkar julbord, vilket gör att jag kan lyssna på alla mina såsiga älsklingsballader utan att någon klagar = toppen. Även Teo verkar inspireras och gilla kärlekssånger – han är närmast hysteriskt pussglad i kväll 😉

Nu är det dags för lite motion för mig och den lille svartvite, sedan blir det ett avsnitt av Desperate Housewives (spelar in så att jag slipper reklamen). Hell’s Kitchen får däremot vänta, för det vill jag hellre se tillsammans med Tommie (lär inte bli i kväll gissar jag…).

/ Storkelina – optimisten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *