Livat mitt i veckan

Livia2
Så här glad blev Livia när Nina hade bjudit på mat

Kvällen har tillbringats hos Nina, som fyller år i dag (grattis en gång till!). Jag, Tommie, hans syster Anne, maken Dave och dottern Livia skämdes bort med god mat, efterrätt och en skvätt kaffe. Hm, borde det inte ha varit vi som skämde bort födelsedagsbarnet?! Jättetrevligt var det hursomhelst och en liten gris, som både kunde gå och föra oväsen, samt ett och annat gott skratt förgyllde kvällen – tack 🙂 Efter att ha levt “familjeliv” en alldeles vanlig vardagskväll kommer jag dessutom att kunna sova gott i natt – utmattning (absolut inte p g a av Livia eller den lilla grisen…)  brukar vara bästa medicinen mot envis värk 😉

Nä, nu är klockan snart 20.55 och jag håller på att somna = natti, natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *