Tisdagstrist

 

Friends

I dag hade jag en hemsk dag på jobbet (mer om det nå’n gång när jag har fått lite distans till intryck/händelser) och då är det extra viktigt med lite positiva kontraster. Just i dag har det fallit sig så att jag har fått det i massor, underbart 🙂 “Grabbarna Grus”, dvs kollegorna Janne, Johan & Stuart tog med mig på lunch och körde mig sedan hem. Vännerna Monica & Jessica ringde respektive mailade just i dag, vilket värmde. Min syster Kerstin hörde av sig under kvällen och brorsan Åke hade en ängels tålamod när jag ringde honom = lillasyster fick välbehövlig uppmärksamhet. Denna tisdag har varit en sådan dag när jag verkligen behövt känna att folk bryr sig och tänker på lilla mig, så stort tack till alla. Som grädde på moset har jag ju dessutom världens go’aste Tommie som alltid (utom när det kommer till broddar då 😉 ) backar upp mig = jackpot!

I morse kom tre sjuksköterskor från vår företagshälsovård, Previa, till min arbetsplats för att vaccinera alla frivilliga mot “svininfluensan”. Jag är långt i från förtjust i sprutor, men tog ändå mod till mig och fick mig en dos. Himla praktisk lösning att få göra det på jobbet och sköterskan som stack mig gjorde det galant; faktum är att jag knappt kände nålen. Nu bultar det dock friskt i överarmen…

Nä, nu är det dags att ladda upp för finalen av Hell’s Kitchen. Ska bli fantastiskt kul att se Dave med trasiga handen vinna och slå ut skenhelige Kevin. Och det lär säkert bli bra drag i kvällens avsnitt = I like!

Kramisar / Storkelina

2 svar på ”Tisdagstrist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *