Helgresumé

Åke, Tommie

Tommie & Dr Åke...

Tommie, Danne, Matte

Tommie & Danne påhejade av Matte

Jenny, Tommie

Ärkerivalerna Tommie & Jenny

Sebbe & Helena
Brorsonen Sebbe & ett stycke faster

På juldagen kom brorsan Åke med familj för att äta middag och riktigt rå om oss. Fläskfilé à la Solvik, hasselbackspotatis, guitar hero och lips (ungefär som singstar) stod på menyn och det hela blev mycket lyckat. När det kom till sången var det alltsomoftast en jämn kamp mellan Tommie & Jenny och jag måste säga att jag fascinerades över Tommies skicklighet när det gällde att imitera Boy George i Karma Chameleon. Hm, min livskamrat kanske har dolda talanger?! 😉 Det spelades även en del spel och jag fick bl a däng av 6-åringen Sebbe i Stolles “mördarspel” (Assassination)…

I går hade vi en lugn dag; framförallt sedan våra gäster åkt hem 😉 Under kvällen blev vi inbjudna till våra nya grannar = Christian, Jennifer och hunden Rocky. Det var jättetrevligt och blev MASSOR av snack (Jennifer besitter samma skicklighet som jag på det området) och serranoskinka = nice 🙂

Helgkramar / Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *