Årets sista måndag

Måndag

Känner att jag borde skriva om de verkligt viktiga sakerna här i världen, men jag kommer inte på nå’t inspirerande för närvarande 🙁 I stället bjuder jag ännu en gång på en liten inblick i mitt otroligt intressanta privatliv 😉

I dag var det åter dags att jobba, men jag kan villigt erkänna att jag hellre hade varit kvar på landet. En riktigt trevlig arbetsdag dock och kunderna verkade ägna sig åt annat än att ringa till mig = jag fick massor gjort. Efter jobbet blidde det lunch på en av Sumpans kinakrogar och sedan promenad med lille Teo följt av sjukgymnastik och eftermiddagsvila. Låter det inte spännande så säg?! 😉

I övrigt känns den korta arbetsveckan mest som en transportsträcka fram till nyår (=landet) och nästa veckas ledighet. Lite planering av den kommande nyårsmenyn och SSK:s bortamatch mot Luleå förgyller (hm…) kvällen liksom det allmänt goda humöret. Låt dig gärna smittas och lev väl så länge!

Kramisar Storkelina

2 svar på ”Årets sista måndag

  1. Bara att byta ut “hm” mot ett stort “yes”. Grattis!!!
    Och ett riktigt Gott Nytt År.
    Kram /G

  2. Gunilla >> Yes, uppfattat 🙂 Tack så mycket och Gott Nytt År på dig också! Kramisar Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *