Hang-ups

Orm

Emellanåt fascineras jag över hur vissa personer, ord, företeelser etc kan påverka en så starkt. Jag har ett antal riktiga hang-ups som ger mig rysningar i hela kroppen när jag utsätts för dem. Några skrämmande (ja, jag är nog en smula lättskrämd 😉 ) exempel följer nedan:

  • Bosse Bildoktor – hu!
  • BoxerRobert – en ruskigt ful och slemmig smilfink.
  • Ordet åderpåle (måste vara Sveriges äckligaste och fulaste ord…).
  • Den dansande bebisen i Kavlis reklam (se länk nedan) är hemsk 🙁
  • Ormar…

http://flimmr.passagen.se/movie/dansande_baby.action

Jag kan tänka mig att många håller med mig vad gäller ovanstående, men det finns med all säkerhet också en massa människor som tycker precis tvärtom. Det får mig att fundera över vad det egentligen är som styr de där känslorna som väller fram? Varför tycker några att den vidriga, dansande bebisen är störtskön medan jag mår illa av att se den? Skumt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *