Torsdagsmix

Vacker Boston

Vackre bostonterriern Teo

Som kontrast till besöket i London har jag längtat efter en helg på landet, men det ser tyvärr mörkt ut 🙁 Tommie är jättedålig med feber, rejält halsont och hosta; nästan så att man själv mår dåligt bara av se och höra den stackars kraken…

Häromdagen blev jag sådär fånigt stolt över lille Teo. En mycket stressad herre passerade oss ute på gatan och tog sig tid att slänga ur sig: “Ah, en bostonterrier. Och en vacker sådan!”. Vad ska man med barn till när det går alldeles utmärkt att stärka sitt ego genom en hund? 😉

De senaste dagarna har jag experimenterat mig fram till några riktigt lyckade maträtter: pasta med gorgonzolasås & valnötter samt en sallad med bl a lax & avocado (går även utmärkt att servera som förrätt). Ska försöka ta mig tid att plita ner recepten (om jag kommer ihåg hur jag gjorde…) och därefter uppdatera sidan Mat & Så’nt. Jag meddelar när (eller om) jag kommer så långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *