TV-mys & Dagens Ros

Ros

Inte åka till landet och inget bus; i kväll blir det pizza och coca cola hemma i TV-soffan. Ska bli underbart skönt att bara koppla av och glo på sport. I kvällens storslalom gör Anja Pärson sannolikt sin sista OS-start, och jag hoppas att hon lyckas knipa en riktigt ädel medalj. Hockeyns semifinal mellan USA och Finland blir, liksom damernas curlingfinal mellan Sverige och Kanada, säkert sevärd och det är bäddat för rafflande uppgörelser i kväll/natt = härligt 🙂

Annars har jag, trots gårdagens motgångar med Försäkringskassan, haft en riktigt bra dag. Mina arbetskamrater är såå goa och snälla när jag som bäst behöver dem (och i bland annars oxå); likaså min chef, som jag pratade med redan i går kväll. Dagens ros till kollegorna således!

Nä, nu är det mysdags och ingen/inget kan få mig att slita mig från det. Jag börjar plötsligt förstås Jonas och hans envishet (se föregående inlägg) – i bland har man helt enkelt bestämt sig 😉

Kramar Storkelina

P.S. Och så tar du det jä*ligt lugnt, Sanne! Gör absolut ingenting som jag skulle ha gjort 😛 D.S.

2 svar på ”TV-mys & Dagens Ros

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *