Ingen skönsång?

SjungandeSmiley

När jag & Tommie är ute och åker bil så brukar jag, till Tommies icke så stora glädje, försöka underhålla med lite sång. Nästan varje gång sjunger jag några textrader om kopparormen Rolf, som bor i sin husses ficka och barndomen som aldrig ska dö. Under alla år har Tommie hävdat, och verkligen trott, att jag hittat på textraderna själv; själv har jag lika ihärdigt hävdat att de är från en låt som min kusin Lotta brukade spela när jag var liten. Nu är det äntligen färdigtvistat: tack vare google och orden “jag har en kopparorm som heter Rolf och den bor i min ficka” fick vi klarhet: låten heter Min barndom skall aldrig dö och den skrevs samt framfördes av Anders F Rönnblom. Sååå skönt att ha rätt – som vanligt 😉 Och låten är fortfarande störtskön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *