Bebissnack

Bebis
 

“Är du redo att skaffa barn?” – denna fråga ställs i en av Expressens återkommande webtester. Även om det brukar vara lite si och så (milt sagt) med dylika testers tillförlitlighet var jag bara tvungen att få svar. Jag, som är 40 år och frivilligt barnlös, svarade på tio frågor och fick följande resultat: “Oj, oj, oj, det verkar vara långt kvar tills du ens börjar tänka i bebisbanorna. Lek färdigt innan du satsar på en knodd!”.

Konstaterar nöjt att tillförlitligheten på utfört test tycks vara på hög nivå 🙂 Funderar vidare över huruvida jag kan stämma aktuell tidning om jag lyder deras råd och “leker färdigt” innan jag skaffar barn. När jag har lekt färdigt lär det väl inte vara mycket bevänt med fertiliteten om man säger så… Är det då rent av Expressens fel om jag inte får några barn? 😉

/ Storkelina – inte alltid så seriös

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *