Söndagslunk

Skäggagam

En skäggagam och den är sååå söt!

I dag har varken jag eller Tommie gjort många knop – åtminstone inte om man bortser från att Tommie var uppe kl:06.00 i morse för att jobba 😉 Ett besök hos Åke och hans familj i Skälby lyckades vi dock få till, vilket medförde att min dator nu mår mycket bättre. Min brorsa är nämligen inte bara läkare, han är “datordoktor” också = mycket tacksamt.

På vägen hem tog vi en tur förbi Bromma Zoomarknad (faktiskt Sveriges största) för att inhandla ett nytt täcke till Teo. Det blev även en kort rundvandring bland djuren, men vi fastnade ganska snart hos våra favoriter: skäggagamerna. Skäggagamen är en vaksam, cool och supersöt ödla som jag & Tommie gärna skulle ha ett gäng av hemma. Vi hejdar oss dock, för det är inte lika lätt att släpa med ett helt terrarium till landet som det är att stoppa Teo i bilen. Förmodligen klokt tänkt, men ack så tråkigt… 🙁

Nu är det TV-soffan och hockeyns OS-final mellan Kanada och USA som gäller. Det kommer sannolikt att smälla friskt och bli rejält åka av – inte alls som i gårdagens möte mellan DIF och SSK (5-4). Efter att ha sett hockeyns alla världsstjärnor under OS tedde sig elitserielunken tämligen färglös; nästan som en helt annan sport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *