Ledig dag?

Träningssmiley

I dag var jag ledig från jobbet och det var nog tur, för jag hade grymt mycket att ta itu med. Nu är jag helt utslagen och skulle verkligen behövt vara ledig någon dag till, men så kul ska jag dessvärre inte ha det 🙁

Mitt första besök hos nya sjukgymnasten vid Sundbyberg Rehab Fysioterapi AB var i alla fall en positiv upplevelse. Aldrig tidigare under mina 10 år som sjuk (åtminstone full av symptom) har någon tagit sig tid att lyssna och gå igenom min situation såsom i dag. Att känna förtroende för den man ska jobba med är en utmärkt början och jag hyser gott hopp om framtiden.

Nu ska jag attackera sängen och mysa lite med spikmattan. Det brukar vara intressant på flera sätt; Tommie blir alltid lika lycklig (hm…) när han sträcker ut en arm och river sig på piggarna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *