Framtidsvisioner

Hšna
Foto: www.fotoakuten.se

Jag vet inte om det beror på att jag är så less på allt tjafs med indragen sjukersättning etc eller om det är en djupare och inre längtan som slagit rot, men just nu är drömmen om att flytta från stan det enda jag tänker på. Funderar en hel del på försörjningsmöjligheter och så’nt; även på mina kommande höns (behöver ägg), mina odlingar samt bär- och svampplockning. Det vore bra häftigt att leva närmare naturen och att i större utsträckning få ta del av allt den har att erbjuda. 

Kanske är alla dessa funderingar ett uttryck för inre stress, men det kan också handla om att verkligen vilja ta vara på livet och leva det fullt ut. Vi får helt enkelt se vart jag befinner mig om ett år. Antingen jobbar jag på som vanligt här hemma eller så driver jag en grillkiosk alternativt en webbutik i Östervåla. Ingenting skulle förvåna mig och förmodligen ingen annan heller 😉

 
/ Storkelina – drömmaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *