Lägesrapport

Ina

Engelska springer spanieln Ina

Hockeyslutspelet är i gång, men SSK saknas i vanlig ordning… I stället väntar kvalserien med start hemma mot Rögle på söndag, och det kommer förmodligen att bli en riktig rysare. Usch, det känns helt enkelt inget bra med hockey för närvarande.

Annars håller jag som bäst på och försöker lura syrran och hennes sambo att lämna Skåne för att flytta till Östervåla. Sambon Mats är pensionär och behöver inte fundera så mycket på sin försörjning; syrran kan steka hamburgare med mig i nya grillkiosken 😉 Vi får väl se hur det blir med den saken, men det vore helt klart kul att ha favoritsläktingarna lite närmare. Och “lilla” Ina förstås 🙂

Efter några dagars paus (Försäkringskassan är redan avklarad) börjar det bli dags att ta tag i alla anmälningar som ska skickas till olika instanser. Det handlar förstås om “min” icke så gode doktor och hans förehavanden. Inget kul att hålla på med, men det måste göras. När allt är inskickat och klart ska jag fira med en brakmiddag och goda drycker – någon som vill vara med? 😛

Natti Natti / Storkelina

Ett svar på ”Lägesrapport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *