Bortgiftes

 Stolle maskerad

Kl 22.59 i lördags kväll fick jag ett sms av den oerhört ödmjuke mannen på bilden ovan; så här beskrev han sig själv: “Oslagbar i krocket, sprungit maraton, f d fotbollsstjärna, tränar på F&S, en jävel på att poppa popcorn, dansar Kalinka som en infödd, lagar Mojitos som en hårig kuban med hajtand runt halsen, romantisk som få, luktar hallon hela tiden, dricker Sambuca som om det vore vigvatten, avskyr Teo (utgår från att det är positivt). Ok har druckit en del vin, X har snarkat i mitt knä sedan kl 21. Litar på dig, gör ditt bästa jobb hittills 🙂 “.

Det var i min  roll som självutnämnd äktenskapsförmedlerska jag fick ovanstående meddelande och faktum är att beskrivningen ger en rätt fullständig bild av vem min gode vän är – någon som är intresserad? 😉 Kan för övrigt säga att han inte alls avskyr Teo, utan bara tror att det är coolt att säga så… Sanningen är att han älskar Teo och är vår absoluta favorithundvakt.

Eventuella anbud till min vän skickas till helenastorck@comhem.se och jag räknar förstås (hm…) med mailbombning.

Hjärta3

/ Storkelina – relationsexperten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *