Måndagskompott

Tummen Upp

SSK spelade allt annat än bra i gårdagens kvalseriepremiär mot Rögle, men lyckades ändå vinna med 2-0. Superviktiga poäng och storspel av målvakten Riku Helenius = söndagskvällen var räddad 🙂

Min ansökan om körkortstillstånd är nu på väg till Transportstyrelsen och jag förväntar mig förstås applåder och glada tillrop. Jonas, var är du??? Det är väääldigt tyst här 😉 Skämt åsido – jag är medveten om att vägen mot ett eventuellt körkort är lång, men: så här nära har jag faktiskt aldrig varit.

I morgon har jag lunchdate med kollegan Caisa; vi ska gå igenom och diskutera hennes underbara berättelse om resan till Sörarnöy (se inlägg den 16 mars). Vem vet? Kanske, kanske får jag så småningom tillåtelse att publicera Caisas reseskildring här? Den skulle helt klart vara inspirerande för alla som googlar/söker information om nämnt resmål.

Nu börjar klockan bli mycket och det är dags att samla krafter inför ännu en arbetsdag. En liten “tur” på spikmattan ska hinnas med först, så nu kryper jag strax till kojs. Ha det gott och Natti Natti!

/ Storkelina

7 svar på ”Måndagskompott

  1. Sanne >> Hoppas att det räcker med att du är grym då, för jag lär inte vara det 🙁 Fråga din kära mamma vad hon tror om kombinationen Lena Storck + körkort 😉 Kram!

  2. Bra att du fixat tillståndet, men du får nog vänta lite med applåderna. Jämför med en löptävling – nu har du skaffat startnumret men du ska komma i mål också.

    Nu är tävlingen igång. Vem kommer först i mål, Danne, Sanne, Storkelina eller Dr Struts? Jag bjuder vinnaren på pilsner! 🙂

  3. Jonas >> Fan vad du var petig då 😉 Du lär iallafall slippa bjuda mig på pilsner; det känns som att resten av gänget ligger en smula före vad gäller driving skills… Ha det gott!

  4. Sanne >> Jäklar vad du kommer å ratta nu’ra 😉 Jag håller på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *