Tisdagsmix

Bilkörning

Handbok för åldrande bilister - kanske något för mig?

På grund av anhopningen av anbud till gårdagens annonsvara (nej, jag gör aldrig killar till objekt 😉 ) har jag nu fått stänga ner min mail –  återkommer så småningom med ny mailadress. Fast bara till mina absolut närmaste förstås 🙂

När det gäller att ta körkort så verkar det vara årets innegrej. Jag, Danne, Sanne och Dr Struts tävlar redan om att bli först (allt enligt oraklet Jonas) och jag misstänker att även Elin tänker blanda sig in i leken. De andra behöver dock inte vara så oroliga för att just jag ska knipa förstaplatsen; för mig är det hela ett lååångsiktigt projekt.

Till helgen planerar jag & Tommie att äta en av 70-talets paradrätter, nämligen fondue. Om någon har några heta tips om såser eller andra goda tillbehör så skrik till (eller skriv en rad här). För formens skull bör kanske nämnas att det handlar om köttfondue och inget annat.

Krampaktigt och inget skönspel, men tack vare Yanick Lehoux (2 mål och 1 assist) blev det SSK-seger med 4-3 borta mot AIK. Det är helt otroligt hur SSK, som emellanåt visat att man faktiskt kan spela hockey, kan få denna sport att se så oerhört svår ut… Hursomhelst så bärgades tre mycket viktiga poäng i kväll och det var skönt.

6 svar på ”Tisdagsmix

  1. Min plan är att slutet av sommaren ska jag ha fixat körkortet!! Detta gör mig bara mer taggad 🙂

  2. Elin >> Jäklar vad snabb du tänker vara då. Har du kört mycket innan, eller är du bara en naturbegåvning? 😉 Kram och hälsa de dina!

  3. Japp!!! Tänkte att mina bröder ska få sitta barnvakt 🙂 så jag kan köra så mycket som möjligt. Jag har boken hemma så jag tänkte försöka läsa några sidor per dag. Måste skapa mig ett mål annars kommer jag aldrig igång!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *