Nedsläpp

HockeySmiley3

Det är snart dags för ännu en dust med kvalseriehockeyn; matchen SSK-Leksand har via Viasat OnDemand laddats ner till Tommies dator. Tyvärr är det något knas som gör att jag inte kan koppla datorn till TV:n (vore skönt med STOR skärm), så jag får hålla till godo med en laptop i knäet. Det kanske är tur (för mig 😉 ) att det är Tommies dator, för om jag blir riktigt arg kan det hända att den fladdrar all världens väg… Stackars Tommie har jourjobb och kan inte se matchen överhuvudtaget 🙁

/ Storkelina

P.S. Självklart bär jag en vit T-shirt med texten Anti Leksand i blått. Jag, Tommie och ytterligare en kille tryckte upp ett gäng så’na när pressens gulligullande med Leksand höll på att stå oss upp i halsen för ett antal år sedan. Nämnda T-shirts sålde hyfsat bra i Södertälje 🙂 D.S.

2 svar på ”Nedsläpp

 1. Haha
  Vilken kille var de ?
  Härlig match igår. Westman var euforisk eller närmast galen under slutminutrarna…….

  Ha de så gott på landet !
  Wesse o jag åker mot Uppsala imorgon….

  Mvh
  Göran

 2. Göran >> Ja, vilken kille kan det ha varit?! 😉 Hemsk match i lördags, men skönt att det gick vägen till slut. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *