Gott & blandat

Behandla din egen rygg

Sitter framför TV:n och våndas; detta eftersom jag närmast mår illa av tanken på att LHC slår Frölunda och därmed har fortsatt chans att nå sin första SM-final i ishockey. Det är omoget, men jag kan inte rå för det: jag unnar inte LHC något positivt = ett SM-guld vore katastrof 🙁

När jag tittar på bilder från mitten av april 2009 börjar jag nästan dregla – inte för att Tommie & Stolle springer runt i bar överkropp utan för att jag gärna skulle vilja ha en lika varm och fin påsk i år. Det ser dock inte speciellt lovande ut, för även om det kommer att bli en eller annan plusgrad så verkar solen lysa med sin frånvaro. Trist, men fyra dagars ledighet är hursomhelst mer än välkommet 🙂

När jag kryper till kojs om kvällarna gör jag det för närvarande med boken Behandla din egen rygg av Robin McKenzie. Titeln låter kanske inte särskilt upphetsande, men innehållet verkar mycket matnyttigt och borde förmodligen läsas av alla. Det förebyggande arbetet är oftast den bästa medicinen och kan man undvika att problem så är det bara att gratulera = läs på! Och Sanne, du fantiserar förstås redan om att få ett alldeles eget ex av nämnd bok i 18-årspresent?! Det skulle väl vara rackar’ns festligt? 😉

7 svar på ”Gott & blandat

  1. Ja det gör jag verkligen!! 😀 var hos nån naprapat idag, läs min blogg så står det hur det gick. annars hörs vi av 🙂 Kram! hälsa pöket 🙂

  2. Sanne >> Nu har jag läst om ditt besök hos naprapaten och det lät ju bra 🙂 Passa dig bara så att du inte blir beroende av att bli “knäckt” – inte alls ovanligt och jäkligt dyrt i längden 🙁 I morr’n sticker jag till Blåkulla, men vi hörs! Du/ni/någon kanske ska titta förbi nåt i Påsk? Kram!

  3. Jag förstod att jag verkligen får passa mig. det var såååå skönt, men sååå dyrt! 😛
    Åh, jag kommer gärna förbi! 🙂 hur länge är ni där? Kram!

  4. Sanne >> Hur länge i Blåkulla eller på landet? 😉 På landet är vi från torsdag till måndag och du (och Kim!) får gärna komma förbi nån dag om du vill 🙂 Hör av dig! Kram igen

  5. Okej, det låter fint. jag ska ta ett litet snack med packet här hemma så hör jag av mig 🙂 kram

  6. Sanne >> Gör så, men du kan väl inte kalla din rara familj för packet?! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *