Söndagsmix

Dartskåp

Är åter hemma efter en skön och nästan 100% regnfri helg på landet. Sedan i fredags eftermiddag har jag bland annat ätit & druckit gott, deltagit i Annelund Open (pilkastning hos grannarna, ingen skadad) och påtat i trädgården. Och i går när Tommie och Stolle högg en massa ved lyckades jag få en lååång och härlig eftermiddagslur också. Men bäst av allt: det var årets första snöfria helg där uppe 🙂

Ishockey-VM i Tyskland har tagit sin början, men känns tämligen färglöst – det är liksom svårt att ladda om så nära inpå ett OS. Nä, när det gäller hockeyn så känns elitseriens silly season avsevärt viktigare än vad som pågår i de tyska rinkarna, och det säger väl en del om mitt engagemang…

Nu ska jag ladda vidare för en underbart kort arbetsvecka och jag tänker börja med att titta på ett avsnitt av den danska serien Livet på Laerkevej = precis lagom okomplicerat en söndagskväll. Ha det gott så länge!

/ Kramisar Storkelina

P.S. Tillsammans med lagkamraterna Christian & Emil gick jag såklart segrande ur ovan nämnd pilkastning – förmodligen för att jag hade dopat mig med Jennifers utsökta rabarberpaj 😉 D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *