Tummen upp, tummen ner

Tummen UppTUMMENNER

I dag ringde vännen & SSK:aren Göran och var smått sjövild – han kom inte in på www.storkelina.com och befarade att jag hade lagt ner bloggverksamheten. Icke då, men det var naturligtvis smickrande med en sådan känsloladdad reaktion 😉

I går var jag på en välplanerad after work med delar av jobbet. Vi var 15 personer som åt och drack vid ett för kvällen iordningställt långbord på Bishops Arms = mycket trevligt 🙂 Att umgås med så många arbetskamrater i den avslappnade pubmiljön var en utmärkt idé – tack chefen!

Måndagen för drygt fyra veckor sedan mailade jag min handläggare på Försäkrings- kassan (FK) för att få svar på när mitt pågående sjukersättningsärende förväntas tas upp för beslut. Dagarna och veckorna har gått, men fortfarande inget besked i sikte 🙁 Detta trots ett antal påminnelser via e-post, meddelanden på min handläggares telefonsvarare, samtal till FK centralt samt samtal med en överordnad på FK i Sundbyberg. Ett oerhört respektlöst bemötande, svagt!!!

/ Storkelina – somligt är toppen och annat är botten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *