Strömming & Tudors

Strömming

Strömmingen på Bistro Epok var minst lika fin

I går kallade jag inlägget Härlig tisdag och i dag hade jag kunnat kalla det Härlig onsdag, för jag har haft ännu en riktigt bra dag. Den började förstås med jobb, men därefter blev det en fantastiskt god lunch på Bistro Epok (tidigare Bällsta Restaurang). Jag åt gräslök- och gräddfilsmarinerad stekt strömming med lingon och potatispuré i sällskap med kollegorna Annica & Ylwa samt vännen Sjöberg = mycket uppiggande 🙂

Efter en skön eftermiddagslur bar det av till Ursviks motionsspår där Tommie & Patrik sprang 5 km medan jag promenerade 2,5 km med lille Teo. Superskönt och perfekt upplägg, för alla kom i mål i princip samtidigt. En liten pratstund och vattenlapande blev det också innan det var dags att åka hem och duscha.

Nu ska jag unna mig att koppla av en stund och väljer då att titta på ett inspelat avsnitt av Tudors (historisk amerikansk dramaserie om det engelska kungahuset). Det ska bli riktigt mysigt och livet leker!

/ Storkelina – full av vårkänslor

Foto: Pål Allan/www.imagebank.sweden.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *