Regnruskig lördag

Regnmoln

I går var jag på brorsans bonugrabb Dannes studentmottagning, och det var mycket trevligt 🙂 Min svägerska Jenny hade åstadkommit en buffé av absolut högsta klass – utseendemässigt var den cateringmässig och till smaken ännu bättre. Helstekt marinerad fläskfilé, utsökt potatis, prosciutto, salami, halloumiost, ruccolasallad, pajer, baguetter, ostar osv slank ner fortare än kvickt 😛

I dag har jag mest bara varit hemma och kopplat av; har även pulat lite med Tommies bokföring och annat viktigt “skoj”. Med tanke på det väder som har varit känns det i alla fall helt okej att bara grotta ner sig hemma i lägenheten. Regn funkar bra på landet, men är man i stan är det inte så särskilt festligt…

Alldeles nyss trodde jag att lille Teo var försvunnen (hur nu det skulle ha gått till för såvitt jag vet kan han inte öppna dörrar och fönster 😉 ). Det visade sig dock att han hade knölat sig in under sängen där han låg på min spikmatta. Denna gång låg mattan med piggarna neråt, fast jag hade inte blivit sådär jätteförvånad om han hade legat på den alldeles oavsett.

Nu ska jag passa på att umgås lite med stackars Tommie, som har jobbat hela dagen. Usch och fy för alla dessa jourer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *