Vädret i fokus & lite annat

Midsommarväder

Enligt Aftonbladets väderkartor så ser Midsommarvädret lovande ut

Många funderar i dessa dagar över vad det ska bli för väder i Stockholm nästa lördag; detta med anledning av att Kronprinsessan Victorias bröllop då går av stapeln. Själv är jag betydligt mer intresserad av vad det blir för väder i lilla Hindersbo fredagen den 25 juni, dvs på Midsommarafton. Då blir det fest på landet och det är naturligtvis bra mycket trevligare med sol och uppehållsväder än motsatsen. Om det vill sig illa och regnet vräker ner är vi dock väl garderade: ett partytält på 5 x 8 meter står redo att resas, och det går säkert att mysa till det bra där också 🙂

Häromdagen mötte jag en liten tös som var ute och promenerade med sin mamma. Den lilla pekade på mig, tittade på sin mamma och sade: “Titta, en flicka!”. Jag blev mycket förvånad, men framförallt glad över hennes uttalande – det hade ju inte varit sådär väldigt förvånande om hon hade valt ordet tant i stället 😉

Min man är en riktigt cool kille (inget nytt i och för sig). I onsdags stod han på scen tillsammans med en riktig kändis, nämligen Carola Häggkvist. Egentligen var det nog snarare så att Tommie utförde något jobb på scenen och Carola passerade, men ändå…

Nu ska jag och Tommie krypa till kojs och kolla på den sista filmen i den så kallade Milleniumtrilogin. Lite märkligt faktiskt, för ingen av oss har varit särskilt imponerade av de två första. På något sätt känns det ändå som att vi måste avsluta det vi har påbörjat = vi kör vidare. Och eftersom det värsta som kan hända är att vi somnar så har vi ju inget att förlora.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *