Skön helg

Helgen har tillbringats på landet och det var, som vanligt, superhärligt. Själv har jag rensat jordgubbslandet, förberett en del inför midsommar och promenerat medan Tommie flyttade in i grannarnas ladugård. Nä, han tog inte plats i något av båsen utan lekte byggherre och såg till att de kommande hönsen får någonstans att bo. Han är för snäll, min man 🙂 Som tack för Tommies briljanta hjälpinsats så blev vi dessutom bjudna på en härlig middag med grillad lax, potatissallad och jordgubbs/rabarberpaj till efterrätt = mums 😛 Somliga (typ jag) har tur – Tommie hjälper till och jag får äta “tack-middag”.

Huset

Tommies & mitt älskade lilla hus

Tomten

En del av vår 6.000 kvm stora tomt

Tommie, bilen & Teo

Bilen, Tommie & "dammsugaren" Teo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *