Måndagsmix

Boule

I morse när jag kom till jobbet låg det en present och väntade på mig. Det var en jättevacker glasflaska med ett glasskepp inuti; en oväntad gåva från en maltesisk hästägare och jag blev mycket glad 🙂

Tommie har precis lagt in sill till Midsommarafton, som närmar sig med stormsteg. Det är faktiskt märkligt hur fort tiden tycks gå emellanåt; helt “plötsligt” har jag massor att göra inför fredagens firande. Fast jag är inte speciellt orolig över att inte hinna med, för jag är ett riktigt kontrollfreak när det kommer till planering och förberedelser.

I morgon ska jag, tillsammans med kollegorna Therése & Malin, spela boule. Det är anställda i Hästsportens Hus som står för motståndet och det hela går av stapeln på Solvallas innerplan. Hm, det kan nog bli riktigt intressant: Therése har aldrig spelat boule, jag har spelat men är urusel och beträffande Malin så har jag ingen aning… Kul blir det nog hursomhelst!

Granntjejen Jejje på landet har just varit och kollat in en Ardennerhäst som hon är sugen på att köpa. Oj oj oj, attans vad häftigt det vore med en så’n bjässe betandes utanför huset. Jag kommer att bli alldeles salig om han dyker upp – Tommie däremot kommer förmodligen aldrig mer att visa sig ute 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *