Slö bloggerska

Hej

Jaha, då har man fått höra att man är en slö och slapp bloggerska 🙁 Kissie och andra proffs uppdaterar minsann sina bloggar flera gånger om dagen, och det gör inte jag. Särskilt inte under semestern. Då jag är en snäll och lydig dam ska jag naturligtvis försöka bättra mig, men eftersom jag inte har något direkt att skriva om för närvarande så nöjer jag mig med: Hej Fröken Camilla Lindahl! Nöjd nu? 😉

Någon som kan lista ut vem som har klagat?

/ Storkelina – den lata

5 svar på ”Slö bloggerska

  1. Jag tycker förvisso att du uppdaterar för sällan men du är en mycket bättre bloggare än den dära människan du nämnde i inlägget…

  2. C Lindahl >> Eller hur?! Och efter semestern kanske jag emellanåt skriver om nå’t intressant oxå 😉

  3. Ja tänk om det skulle kunna hända.. Det skulle ju vara trevligt, som omväxling 😉

  4. ha ha det vet jag att du kommer göra, det händer alltid så intressanta saker på våra promenader så du kan helt enkelt inte låta bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *