Veckan i bilder

Under den gångna veckan så har jag & Tommie bland annat fått spontanbesök av Johan & Elli, sett grannen Jejjes lycka över ett nytaget lastbilskort (grattis!), haft min brorsa med familj på middag, pysslat med hästar (jag) och kört cross (inte jag 😉 ). Några bilder från de senaste dagarnas begivenheter följer nedan:

Johan, Elli & Teo

Elli & Johan flankeras av Teo

Sebbe, Helena, Bomull & Camilla

Lille Sebbe närmar sig Bomull under överinseende av faster & Camilla

Sebbe, Bomull & Camilla

Sebbe sitter på en för dagen småsur Bomull och Camilla ser till att allt går rätt till

Äta chokladpudding

Brorsan och gänget fick chokladpudding med vispgrädde till efterrätt

Bomull & Villy

"Mina" pysselobjekt: Bomull & Villy

Rocky på rymmen

Under en promenad hittade jag Rocky "på luffen" i gröngräset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *