Rapport från landet

Nyplockade vinbär

Nyplockade röda vinbär blev snart till...

Saft & Sylt
… både saft & sylt

I går plockades det vinbär, saftades & syltades = jag kände mig som en riktigt mogen kvinna för omväxlings skull. Och vilken härlig känsla som infann sig efteråt – det var länge sedan jag kände mig så ruskigt nöjd med mig själv 🙂 Även Tommie verkade belåten över tilltaget och sade med ett leende: “Om någon hade sagt till mig när jag var 20 att jag vid 37 års ålder skulle vara gift med någon som stod i ett kök på landet och kokade saft och sylt så hade jag garvat ihjäl mig, men nu är jag det”.

I lördags begav sig Tommie ner till stora staden Stockholm för att gå på Sonisphere Festival; huvudattraktionen (för Tommies del) skulle bli Mötley Crue. Timmar av ihållande hällregn gjorde dock att Tommie gav upp och det utan att ha sett Mötley Crue 🙁 Dyngsur och iförd endast kalsonger blev det i stället bilen tillbaka till landet och besvikelsen var total. Själv fick jag nästan dåligt samvete, för jag i min tur hade låtit mig bjudas på både lunch (kantarelltoast och sparrissoppa) och middag (älgstek med potatisgratäng) på granngården Annelund. Dessutom hade jag fått två omgångar välgörande och alldeles underbar massage av hästmassören Camilla. Snacka om att livet ter sig bra orättvist ibland…
 
I kväll kommer min mamma för att stanna ett par dagar och det ska bli fantastiskt mysigt. Förhoppningsvis får jag chansen att skämma bort henne riktigt ordentligt innan hon så småningom beger sig vidare till de goda vännerna Liisa & Conny. Och så kan ju mamma få skämma bort mig också; lite fotmassage är aldrig fel 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *