Tankar på ingång

Putsarfisk

Putsarfisken rengör större fiskar, men vem putsar putsarfisken?

Under semestern har livet mest bara lekt och jag kan ärligt säga att jag inte har ägnat mången tanke åt filosofiska frågeställningar eller allvarliga ting som den globala uppvärmningen , världsfreden, svältande barn etc. Bloggen har blott blivit till en dagbok, och det har passat mig utmärkt 🙂 Nu när verkligheten med jobb och ansvar närmar sig kommer dock även tankarna, för innerst inne är jag nog en liten filosof trots allt. Som bekant så kan det röra sig om allt från funderingar kring trivialiteter som fiskars intimhygien (hur tvättar de sig egentligen, knappast med tvål & vatten?!) till etiska frågor, men det lär ni snart bli varse 😉 Till dess: ha det gott!

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *