Gratulationer

Grattis

De första gratulationerna går till travhästen Jody May och hennes ägare; i sitt livs andra start bärgades i går första segern :)Fantastiskt roligt och jag blev så glad, och kollegan Gunilla var så glad när hon ringde, att Tommie undrade om hästen hade vunnit Elitloppet (går av stapeln i maj varje år med flera miljoner kronor i förstapris). Någon elitloppsseger var det förstås inte fråga om, men det var en STOR dag för Jody May’s ägare och supportrar (bl a undertecknad). Att föda upp och äga en häst som vinner lopp redan i andra starten är nämligen inte alla förunnat…

Nästa JÄTTEGRATTIS går till Elin, Thomas & lille Harry. Här snackar vi om en familj som har slagit till och köpt sitt första boende på marknivå: radhus i Stenhamra på Ekerö är det som gäller framöver. Underbart kul och dessutom skönt för den lille vattumannen och blivande SSK:aren (?!) Harry att få en alldeles egen täppa att öva krypande & gång på.

Jessica & Ronnie väntar tillökning och har planerat så väl att den lille väntas till min födelsedag, det vill säga den 3 februari. Ännu en vattuman på väg och de lyckliga, blivande föräldrarna är bara att gratulera!

Dick, som efter en sejour i Australien blev Östervålabo, har efter en tids kämpande fått jobb. Stort grattis och lycka till! Men se för all del till att få liiite tid över för pilbågsproduktionen också 😉

/ Storkelina – gratulant & lyckönskare

5 svar på ”Gratulationer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *