Mitt nya liv

Volvo V40 2.0T

En så'n här har jag köpt, fast tyvärr ingick varken sol eller palmer.

Har inte riktigt hunnit med bloggen de senaste dagarna; detta då jag nu har börjat mitt nya liv som motorintresserad 😉 Efter att ha varit hysteriskt åkrädd i 40 års tid så köpte jag i går en grön kompis i form av en begagnad Volvo V40 2.0T (årsmodell 2001 OCH med automatlåda). Den är superfräsch invändigt (viktigt för undertecknad) och har inte gått mer än 11.900 mil och jag är SÅÅ nöjd 🙂 I dag fick jag dessutom chansen att provköra “den lilla” för första gången och det var grymt kul! Med vår Citroën (manuell växellåda) har jag tidigare bara tragglat runt på Solvallas parkering och i Lunda industriområde, medan jag i kväll körde sträckorna Lunda-Skälby samt Skälby-Sundbyberg. Såväl jag som Tommie & Teo överlevde även om Teo nog hade en del synpunkter på min körning; vår stackars vovve gav sig plötsligt i kast med att bli åksjuk, vilket inte tillhör vanligheterna…

/ Storkelina – den motormodiga

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

6 svar på ”Mitt nya liv

  1. Elin >> Hm, skulle inte du ha tagit ditt i somras? 😉 Sköt om dig och hälsa familjen! Kram kram

  2. Grattis! En bra morot att göra sig färdig med lappen.

    Fast vid din aktningsvärda ålder kanske en permobil hade passat ännu bättre:-)

  3. Stolle >> Och du var ju rackar’ns charmig 😉 Fast helt seriöst så hade jag nog föredragit en permobil… Ha det gott, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.