Sjukt läge

SjukSmiley3

I dag skulle jag ha varit med Teo till veterinären för att plocka bort en “ful” knöl, men det hela slutade med att jag själv hamnade i sjuksängen med halsont, en evinnerlig hosta och feber 🙁 Dessbättre så är vår veterinär Eva Hertil alldeles underbar = jag kan vara alldeles säker på att Teo får en ny tid inom kort.

I går glömde jag att berätta om en av de finaste presenter jag någonsin har fått, nämligen mina underbara raggsockor som låg och väntade när jag/vi kom till landet i fredags. Ska försöka fixa en bra bild på de tjusiga dyrgriparna, men till dess: JÄTTETACK Camilla – bra stickat! Raggisarna är inte bara underbara att ha på landet, utan kommer även väl till pass när man ligger hemma i sjuksängen.

Då energin tryter kraftigt en dag/kväll som denna så tänker jag inte skriva så mycket mera, men snälla: håll tummarna för ett snabbt tillfrisknande för mig. Jag har inte alls tid med det här…

/ Storkelina – höstförkyld

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *