Kvällens godnattsaga

Hundlucka

Kanske något att ha på landet så att Teo kan gå ut och in som han vill. Och alla andra också för den delen...

Då jag känner mig minst sagt risig så har bloggandet inte direkt varit prio 1, men det borde det tydligen ha varit. En ilsken läsare, som enligt egen utsago använder mina inlägg “i stället för godnattsaga”, har hört av sig och krävt omedelbar bättring. Jag vågar förstås inte göra annat än att lyda, så varsågoda 🙂

Häromdagen nämnde jag utopin att lyckas hitta självrensande svamp; efter de senaste dagarna har jag ytterligare en dröm: en självrastande hund. Att ens behöva kliva utanför dörren känns emellanåt som att bestiga Kilimanjaro (eller hur Stolle? 😉 ), så det vore definitivt inte dumt att ha en.

Inspirationen och samhällsengagemanget är inte på topp för dagen, men jag ska väl i alla fall nämna att jag känner till några viktiga saker som ex.vis att a) demokraterna förlorade makten i Representanthuset “over there” b) det är november månad c) SSK förlorade mot DIF i går d) det har kommit ut en så kallad skandalbok om vår svenske kung samt e) Sveriges äldste man heter Nils Fritiof och är 108 år.

/ Storkelina, som hänger med sådär för närvarande…

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Kvällens godnattsaga

  1. Stolle >> Ha ha, nu var det väl inte riktigt så jag tänkte men okej då – jag förstår hur du menar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.