Dagens Rosor

Rosor

Jag är inte bara usel utan absolut världssämst på att höra av mig till mina nära och kära – hur kan det bli så? Hur kan man ständigt vara så trött och less på telefoner att man inte tar sig tid att slå en signal till dem man verkligen bryr sig om? Det är egentligen för sorgligt, men jag erkänner: jag är precis en sådan person som jag nyss beskrev. Bortsett från kunderna på jobbet så är det i princip bara mamma (och Tommie förstås) jag ringer till; alla andra stackare får höra av sig till mig 🙁

Att jag överhuvudtaget har några vänner kvar är ett smärre mirakel, men alla – ingen nämnd, ingen glömd – ska veta att jag är oerhört tacksam för att de finns. Jag vill därför ge dagens rödaste och vackraste rosor till alla dem som är och vill vara mina vänner. Kram på er!

/ Storkelina – med planer på bättring

P.S. Jag kan stoltsera med att redan ha avverkat svärmor 😉 D.S.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

9 svar på ”Dagens Rosor

  1. Elin >> TACK!!! Och vi SKA komma och kolla hur ni bor – på riktigt 🙂 Thailand låter inte dumt, men vad tycker Harry??? Hälsa och ha det gott. Varma kramar från mig

  2. Harry älskar det! Resan gick jättebra. Han sov mest hela tiden. Jobbigaste var dom två sista timmarna i taxin. Då hade han inte fått krypa på nästan 24 timmar 🙁 Dagarna består av bus, plask i poolen och lite solning för mamma och pappa när Harry sover. En eller två goa öl slinker ner på kvällskvisten. Vi kommer hem igen den 10 januari så vi får ses då!!

  3. Jag vill också vara med!

    Inte för att låta otacksam på nåt sätt,men är det möjligt att byta rosorna mot en liten myntaplantage på landet istället? (gärna på en plats där Teo inte lättar på trycket…)

  4. Stolle: Vi har hela frysen full av mynta om du behöver :). Planterade en kruka med Ica köpt mynta i en större kruka på balkongen och det växte som ogräs. Bladkryddor funkar att använda den köpta som “bas”
    …o Helena…rosor till dig från oss 🙂

  5. Stolle >> Självklart fixar vi det och i bästa fall med större framgång än förra gången 😉 När det gäller “det där” med Teo så får du dock ta det med honom – är inte helt säker på att han kommer att lyssna på önskat öra…

  6. Ken1 >> Tack snälla, de doftar alldeles underbart 🙂 Ta hand om dig och krama dina töser från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.