Lugn höstlördag

Flamman & Citronen

I mitt förra inlägg skrev jag att jag hade för avsikt att bättra mig när det gäller att höra av mig till vänner och familj. Rivstartade således redan första kvällen med att ringa svärmor och skicka käcka sms till ett några utvalda. Reaktioner? Jodå, någon var helt säker på att jag hade skickat meddelandet fel eftersom jag aldrig brukar höra av mig… Aj, aj, aj  – den sved och jag fick definitivt vatten på min kvarn = jag ska anstränga mig ännu mycket mera för att bli en bättre vän/familjemedlem. Sent skall syndaren vakna, men bättre sent än aldrig antar jag?!

SSK befinner sig i en nedåtgående spiral och har efter dagens stortorsk mot HV71 intagit elitseritabellens jumboplats. Förvisso jättetrist, men föga förvånande 🙁 Mera överraskande är det då att årets nykomlingar AIK har arbetat sig upp till en sjätteplats. Helt oavsett hur säsongen slutar för Solnakillarna så är det bara att lyfta på hatten – här snackar vi om ett gäng som presterar långt utöver vad man egentligen har material till. Stort!

I dag har jag haft en underbart lugn och skön dag i det vackra men kyliga höstvädret. Ansträngningarna har inte bestått i mer än att dammsuga (eller snarare insektssanera) gässtugan inför Stuart & Jennys ankomst nästa helg. Min vän Stuart är inget fan av småkryp, men kan nu känna sig alldeles trygg för alla spindlarna har flyttat ut 😉

Nu ska jag & Tommie kolla på en film, nämligen den danska thrillern Flamman & Citronen med Mads Mikkelsen i en av huvudrollerna. Ha det gott och simma lugnt – det ska jag göra.

/ Storkelina – bättre och bättre dag för dag

2 reaktion på “Lugn höstlördag

  1. Hallo!
    Men det var ju inte så konstigt att jag trodde du skickat fel, Tommy har ju ringt mig och då var det till eran kompis Camilla som du umgås mycket med som han skulle till. Sen har jag inte hört något från dig och trodde att det var till henne du skulle messa 😉 Jättekul att du hörde av dig. Men nu undrar jag, vad händer i erat liv, får bara höra andrahands info från Kennet, ska ni flytta? Kolla gärna in på våran blogg, mest kort på Tilde!
    Ha en bra dag, Kram Camilla L

  2. Camilla >> Okej då, det var faktiskt inte så konstigt – du är förlåten 🙂 Jo, vi drar till landet vid årsskiftet och bosätter oss där. Tommie har redan börjat jobba norröver medan jag kommer att jobba kvar inom travet två dagar i veckan. Allt känns fantastiskt spännande!
    Jag brukar kika in på er blogg emellanåt, och även om det är mååånga bilder på Tilde så är det helt UNDERBARA bilder på Tilde!! Hon är så söt och du/ni är så fantastiskt duktiga på att fota mycket. Det kommer vara grymt kul att ha så mycket bildbevis när T blir äldre; tänk bara vilket schysst (och piiinsamt) studentplakat ni kan göra 😉 Bamsekramar från mig till dig och de dina / Helena
    P.S. För att krångla till det lite så heter den andra Camilla också Camilla L – därav LandetCamilla och Camilla L D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *