Fransk bil & indisk mat

Citroën C4

Citroën C4

I dag har jag varit med om en historisk upplevelse, nämligen första åkturen med min bror Åke bakom ratten. I hans Citroën C4 begav vi oss (i sällskap med unge herr Sebastian) ut för en liten shoppingtur. Resultatet? Vi kom rätt, vi kom fram och vi handlade allt emellan galgar och krigsgubbar…

Nästa lördag är det som tidigare nämnts dags för Peter Murphy’s Carver Combo att göra Sumpan. Före spelningen tänker jag & Tommie boka bord för mat och någon öl på den indiska restaurangen Agra Tandoori; eventuella medintressenter får gärna höra av sig för sambokning. Ju flera desto bättre!

Nu ska jag ha en oförskämt trevlig helg – ha det gott 🙂

/ Storkelina – livsnjutaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *