Flyttnytt

Boeuf Bourguignon

I dag går flyttlass nr 1 till landet och det ska bli riktigt skönt. Bonusbrorsonen Danne & på-landet-Christian kommer att hjälpa oss att lasta bilen här hemma – sedan är det bara att tuta och köra 🙂 En liten miss dock att det “bara” är Christian och inte hans mamma Katta som kommer; när Christian & hans Jejje flyttade till Annelund hade Katta gjort den godaste Boeuf Bourguignon (burgundisk köttgryta) jag någonsin har ätit. Faktum är att det fortfarande vattnas i munnen bara jag tänker på den 😛

Under helgen ska det packas upp och pysslas en del, men jag har lovat mig själv att ta det hela i en väääldigt lugn takt. Kroppen har varit ur slag hela veckan, och gårdagens flytt på jobbet (från temporärt rum till mitt vanliga) gjorde inte saken bättre 🙁 Synd bara att jag har så himla svårt att ta det piano och vänta, jag är liksom typen som vill se resultat på en gång = helst i går…

/ Storkelina – än så länge 08:a

P.S. Det ska betonas att flera av mina fantastiska kollegor erbjöd sig att hjälpa mig med jobbflytten, och liiite hjälp tog jag också emot. Att stå och peka vart varje bok och pärm skulle placeras (det visste jag ju knappt själv) tyckte jag dock blev alltför krångligt, men observera: Jag har bara mig själv att skylla! D.S.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Flyttnytt

  1. Åke >> Jodå, det andra stackarna slet som små djur så det var lugnt 🙂 Det där med taskiga ryggar tycks för övrigt också vara ett släktdrag, men du behöver på intet sätt vara rädd att inte göra nytta – en hel tillbyggnad står och väntar på dig och den kräver inga tunga lyft 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.