Heroiska insatser

Tack

Helgen har passerat och så även merparten av flyttstöket = jätteskönt! Det hela gick (tack vare många hjälpande händer) dessutom förhållandevis smidigt, vilket jag är oändligt tacksam över. Följande hjältar ska ha STORT TACK för all hjälp:

 • Camilla, som hjälpte till att lossa bilen under lördagen och därefter bidrog med diverse pysseluppdrag (piffade bland annat till huset med den dittills bortglömda adventsstjärnan).
 • Christian, som hjälpte till att lasta bilen hemma i Sumpan i fredags.
 • Danne, som började sin helgtjänstgöring i Sumpan under fredagen, fortsatte med att lossa bilen under lördagen samt avslutade med diverse tunga uppdrag i dag.
 • Dick, som tömde lastbilen och släpade grejer på plats under lördagen.
 • Jejje, som överraskade med att ha ordnat en underbart god middag och hemgjord glögg när vi trötta och hungriga anlände till nordligare breddgrader. Och observera: hon hade inte ens läst fredagens blogginlägg med rop på hjälp (läs mat).

Avslutningsvis så vill jag säga att jag är superglad över flytten och att jag blir verkligt rörd över alla goa vänner/släktingar som offrar sin lediga tid för att hjälpa mig & Tommie. Det ska dock sägas att en av våra bästa vänner i det närmaste var förbjuden att hjälpa till, nämligen Stolle. Varför? Jo, för att jag, Tommie & lastbilen missade Stolles flytt och det känns riktigt ruttet 🙁 Stolle är den sorten som alltid ställer upp för allt och alla, så denna helg förtjänade han lite kompensationsledighet 😉

/ Storkelina – nöjd & belåten

4 reaktion på “Heroiska insatser

 1. Stolle vill förtydliga lite och ödmjukt meddela att han ägnat hela helgen till att på avstånd erbjuda moraliskt stöd till alla tappra på det bästa, (och enda) sätt han kan erbjuda, nämligen hålla sig långt borta. Det finns ett staket runt ägorna som kan intyga det. 🙂 Det finns där trots undertecknads försök till att hjälpa till…

  Mojitos och perversa mängder intag av rödvin var inte det som krävdes…men jag glädjer mig till, och ser fram emot att fläcka ned det nygamla möblemanget med de gamla vanliga stänken som vi tidigare lite slentrianmässigt bara skyllt på Teo:-)

  Bra jobbat allihopa! Nu nu ska jag njuta frukterna av er goda arbete, en världsordning Stolle kan lära sig leva med:-)

  Ses på krocketbanan!

  Puss och kram ska ni allihopa!

 2. …sen ska det i rättvisans namn tilläggas att fru Storkelina och silverräven Tommie aldrig fick chansen att hjälpa till när mannen, myten och den “lätt” överviktiga Stolle flyttade!

  Men precis som allas vår barndomsfavorit Fantomen så står blixten stilla när Stolle rör på sig, det är ett vedertaget djungelordspråk. Att sen Fantomen klär betydligt bättre i en tajt superhjältedräkt är något jag är väldigt klar över och sedermera aldrig kommer utsätta er kära läsare för 🙂

 3. Stolle >> Och du är härligt galen som vanligt 😉 Hursomhelst, stort tack för ditt supermoraliska superhjältestöd 🙂 Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *